Kom godt i gang med CSR


Kemi & Life Science har udviklet en ’kom godt i gang og godt videre med CSR’-pakke med vejledning, værktøjer og kurser, som er skræddersyet til Kemi & Life Sciences medlemmer. Den skal gøre det let for vores medlemmer at få en systematisk og forretningsdrevet tilgang til CSR, som styrker forretning og dialog med kunder og interessenter - uanset virksomhedens størrelse og behov.  

Som medlem har du adgang til foreningens CSR Skyline, et strategisk ledelsesværktøj, som giver et hurtigt overblik over branchespecifikke CSR-temaer og hjælper virksomheden med at identificere relevante indsatsområder og forretningsmuligheder. CSR Skyline er både for dig, hvis du er ny i CSR, eller hvis du har brug for at arbejde mere strategisk med CSR. Du kan finde CSR Skyline ved at logge ind på medlemssiden.

Kemi & Life Sciences CSR Charter udtrykker, hvordan foreningen og vores medlemmer vil arbejde for ansvarlighed og løbende forbedringer inden for CSR-relaterede emner. Det er Kemi & Life Sciences målsætning, at vi på et tidspunkt vil arbejde for at øge tilslutningen til CSR Charteret. Nu arbejder foreningen for at skabe opmærksomhed omkring CSR og ansvarlig forretningsdrift og hvordan vores medlemmer kan blive klædt på til at møde de fremtidige økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer. 

På Dansk Erhvervs hjemmeside kan du finde flere gode råd om CSR.

Du er altid velkommen til at kontakte Kemi & Life Sciences sekretariat, hvis du vil vide mere om foreningens CSR-strategi og CSR Charter.