Dansk Erhverv


Kemi & Life Sciences medlemskab af Dansk Erhverv sikrer medlemmerne det bedste fra to stærke organisationer. Sammen med Dansk Erhverv arbejder vi for at skabe værdi for vores medlemsvirksomheder.

Dansk Erhverv tilbyder tre typer medlemskaber:

Medlemskaberne adskiller sig indbyrdes i forhold til de ydelser og den rådgivning, den enkelte virksomhed får for sit kontingent. Ud over de tre typer medlemskaber tilbyder Dansk Erhverv en særlig sammensat aftale med Kemi & Life Science, så du sparer 25 pct. på dit basis-kontingent til Dansk Erhverv ved medlemskab af begge foreninger.

Læs mere om medlemskabstyperne.

Dit kontingent til Dansk Erhverv afhænger af din virksomheds lønsum og antal ansatte. 

Kontakt Dansk Erhvervs salgschef Jesper Juul-Jensen på jjj@danskerhverv.dk eller tlf. 3374 6100 for at høre mere

Spar penge med medlemskab af Dansk Erhverv

Som medlem af Kemi & Life Science og Dansk Erhverv kan du gøre brug af de mange forskellige medlemsrabatter:

Læs mere om Dansk Erhvervs medlemsrabatter.

Nyhedsbreve

Du kan som medlem tilmelde dig et eller flere af Dansk Erhvervs mange nyhedsbreve, der giver overblik over den nyeste lovgivning og brancheforhold herunder Miljø og Ressourcer m.fl. Du kan også tilmelde dig Dansk Erhverv Magasinet.

Hvem er Dansk Erhverv?
Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv og repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger.

Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet.

Det er Dansk Erhvervs mission at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv varetager virksomhedernes politiske interesser over for alle relevante myndigheder.