Nyhedsbreve og lovliste


Som medlem af Kemi & Life Science modtager man to nyhedsbreve om måneden. Det ene nyhedsbrev informerer om kemi og lovgivning og det andet om kommende arrangementer og nye medlemstilbud i foreningen.

Med nyhedsbrevet om kemi og lovgivning følger ligeledes en månedligt opdateret lovliste, der for mange af foreningens medlemmer fungerer som en let og overskuelig tjekliste og laves i samarbejde med Mediator A/S.

Lovlisten er tilpasset virksomheder, der leverer kemiske råvarer, ingredienser til healthcare og fødevarer, håndterer kemikalier i arbejdsmiljøet samt transport/logistik. Selve listen kommer i et overskueligt excel-format, hvor den inddeles på en lang række områder efter relevans, f.eks. Affald, Arbejdsmiljø, Fødevarer, Fødevarekontaktmaterialer, Healthcare, Kemikalier, Kosmetik, Miljø, Transport og Vand.

Forældet lovgivning sorteres bort, således man med Kemi & Life Sciences lovliste blot har den aktuelt gældende og relevante lovgivning på området. Altså sparer man både tid og penge med Kemi & Life Sciences nyhedsbrev og lovliste og får samtidig den nyeste og mest relevante information fra fx Retsinformation, ECHA, Miljøstyrelsen, Fødevarestyrelsen, Miljø- og fødevareministeriet samt Kommissionen.

Susse Liff Hansen, der er Quality Manager hos Alsiano, har fravalgt en betalingslovportal til fordel for lovlisten fra Kemi & Life Science. Susse bruger især lovlisten på fødevareområdet, og listen er ifølge hende både ”nem at bruge og let at overskue”, hvilket bekræftes af Jens Hummeluhr, adm. direktør for Alsiano, der påpeger, at ”adgangen til lovlisten resulterer i en de facto besparelse for Alsiano, der langt overstiger medlemskontingentet til Kemi & Life Science”.

Derudover giver vores medlemskab af den europæiske brancheforening for kemidistributører, Fecc, adgang til deres arrangementer og nyhedsbreve.

Tidligere udsendte nyhedsbreve